Vårt arbetssätt

Strukturkonsult jobbar tillsammans med dig med fokus på framtid och utveckling av din verksamhet, på kort och på lång sikt.

Vi brukar beskriva utvecklingsprocessen i fyra steg: Analys – Plan – Genomförande – Utvärdering och att man i företagets ledning löpande måste jobba med dessa steg för att ständigt förbättra verksamheten och stärka företaget.

Vi bygger vårt samarbete med dig kring beprövade ledningsmodeller och rådgivningsverktyg som ger dig struktur, överblick och effektivitet.

Z

Analys

Z

Plan

Z

Genomförande

Z

Utvärdering

Företagstermometern

Företagstermometern är ett verktyg som blixtsnabbt ger dig kontroll över hur ditt skogsentreprenadföretag mår.

Nyckeltal

Du får nyckeltal i diagramform tillsammans med en kort analys över hur ditt företag mår. Du väljer själv vilka nyckeltal som du vill följa. Det bästa av allt: Du behöver inte göra något själv, vi serverar allt till dig, varje månad, så länge du själv vill.

Klicka här för att ladda ner produktblad

Ledningsfunktion

När en verksamhet går in i en oplanerad förändring kan Strukturkonsult gå in under en kortare period för att avlasta verksamheten, den ordinarie chefen och/eller tillgodose dess behov. Kanske kan det handla om en känslig situation som bäst löses med extern hjälp. Det kan också finnas behov av en tidsbestämd ökning av resurser.

Oavsett anledning kan Strukturkonsult hjälpa till!